LONDON CALLING







Imorgon bär det av; London kallar! Känner mig som ett barn på julafton som äntligen får shoppa loss, äta gott och inte minst umgås med min saknade bror. Det vankas musikalbesök, kaffedrickande och en en del strosandes på stadens alla gator. Självklart får kameran hänga med, så länge får ni nöja er med några av de bilder som togs förra gången jag besökte London. Hörs när jag anländer till Svea rike på måndag. Cheers! 

EN TUR PÅ DET STORA BLÅ

 
 

 
 
 

Hej där! Sorry för kass uppdatering, bloggen har inte haft första prioritet den senaste veckan.
I alla fall, i måndags kväll stod en båttur på schemat, och som jag har längtat efter att komma ut på havet igen. Så skönt att komma ut och andas frisk luft. 

 
 

DIABETESFRAMKALLANDE


 
 

JUST KEEP ME WHERE THE LIGHT IS

 

 
 
 

Detta är resulatet av en av mina absoluta favorit fotograferingar hittils. Ljuset, platsen, modellerna, kläderna,  ja, det blev en tio poängare helt enkelt. 




PREMIÄR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var det premiär för årets första äta-och-lyssna-på-musik-vid-havet-kväll, med inga mindre än Elin & Lella. Kvällar som denna ger mersmak inför sommaren ska ni veta, längtar som bara den. 
 

FLYG LILLA FJÄRIL FLYG

 
 
 


Ännu en rubrik baserad på en Håkan Hellström låt, jag, vet, förlåt. Grejen är den att det är svårare än vad man tror med alla dessa rubriker. I alla fall, nu kanske ni tror att dessa ståtliga varlser till insekter är fotade i Svea rike, men så är tyvärr inte fallet. Dessa bilder fotade jag i Richmond, Virginia, USA, då jag besökte en fjärilsutställning. Nu kanske ni tänker att det inte är den roligaste aktiviteten man kan göra när man väl är i USA, men jag lovar er; om man har en kamera i handen känner man sig som ett barn på julafton.  



EN TUFF BRUD I LYXFÖRPACKNING

 
 
 
  Här är resultatet av den senaste fotograferingen med fröken Älgne. Ville få en liten tuffare känsla, så självklart fick även detta bli i svartvitt. Har lite planer inför nästa fotografering, som definitivt kommer att skilja sig ifrån denna. Så med andra ord, stay tuned! 


VATTENFÄRG

 
 

Jag har en förkärlek till sånna här typer utav bilder, så självklart var jag också tvungen att försöka mig på att göra något liknande. Det tog lite tid, men klart värt mödan. Eller? 
 

PROVSMAKAR LIVETS HEROIN


 
 
 
 
 
 
 
Känner mig som ett barn på julafton just nu. I veckan bokade nämligen jag och mina kumpaner (aka tjejgänget) en efterlängtad resa till Samos, Grekland. Den 5 Juli bär det av till solnedgångar, bad och äventyr med de finaste människorna! För att stilla min jag-vill-åka-nu känsla gick jag igenom bilderna från förra årets sommar resa till Sardinien. Dock tror jag att jag bara gjorde denna nämnda känsla ännu starkare. 
 
 

DIMMIGA DAR









               En svan, lite dimma och spegelblankt vatten. Vad mer behövs för att få fina bilder? 
 
 

HEJ ALLA UTE I CYBERSPACE

   
 
Äntligen har det hänt. Jag har skaffat blogg.
Jag har levt efter mottot "bättre sent än aldrig" ett bra tag, men nu har jag äntligen fått tummen ur och är redo att sätta igång denna kreativa skapelse till blogg. I första hand kommer det vara fokus på bilderna (det är ju trots allt en foto blogg), men jag ska göra allt i min makt för att knåpa ihop en eller annan underhållande textrad.
Jag hoppas att du kommer tycka om det som kommer att poppa upp här lite då och då, och inte minst; att du är här för att stanna!