EN MÅS FÖR MYCKET

 
 







Blev bundis med en fiskmås förra båtturen. Jag trodde vi hade något speciellt, han och jag. Han poserade sådär fint, flög iväg, men kom tillbaka en kort stund senare och fortsatte med sitt poserande. Men ack, tror han blev lite butter när han insåg att jag inte skulle ge han något ätbart. Då flög han iväg. För gott. Snyft. 

 

YTTRE LÖNN






 
Utsikten från Yttre lönn och min kära far fick agera modeller för fotorundan i måndags kväll. Vet inte hur många foton det blev på solnedgången, men vad spelar det för roll när det är så himla fint? Resten av dem lär antagligen komma upp här i höst när jag sitter dränkt i plugg och drömmer mig tillbaka till varma sommarkvällar... 



TÄND PÅ OCH ÄT



 
 






 
Gårdagen spenderades tillsammans med mina älskade päron på det böljande blå. Farsan hängde vid grillen större delen av kvällen och bjöd på kycklingklubbor, himla fint. Övernattade sedan i båten och njöt utav högsommarvärmen innan det vankades jobb hela eftermiddagen och kvällen lång. 




GAMLA STAN



 
 


 

Här kommer fortsättningen från vår Samos resa. En av kvällarna vandrade vi uppåt för otagliga backar för att nå upp till Gamla Stan. Där vankades det ännu ett restuarangbesök med en svårslagen utsikt över Samos stad. Att solen valde att gå ner just under samma timme var ju även ett plus i kanten. 
 
 

UTHOLMEN




 





 
För några kvällar sedan for jag, Elin, Sarah, Lella & Sofia till Utholmen för picknick, musiklyssnande och att helt enkelt njuta av varandras sällskap. Himla fint, eller hur? 
Fick för övrigt lite tid över idag för vidare redigering av Samos bilderna (det tar ju lite tid om man säger så...) så förhoppningsvis kan jag visa resten av bilderna inom en snart framtid. Jag vill förresten tacka min enormt stora skara *host* läsare för att ni står ut med min oproduktiva sida. Thanks mates! 


LEMONAKIA BEACH

 
 
 




BEACH BABES

 
 
 
 

En stråhatt, lite salt i håret, sug i blicken och en bikini på det är allt som behövs för nya proffebilder på fejjan. Eller hur fröken Älgne och miss Berg? JA. 


SAMOS

 


 
 
 
 
Då var man åter igen på svensk mark. Hur känns detta nu då, kanske ni undrar. Jo, rätt surt faktiskt. Hade gott och väl kunnat stanna en vecka till på denna makalösa ö tillsammans med det bästa tänkbara sällskapet. Veckan bjöd i varje fall på bad i kristallklart vatten, snorkelturer, hardcore solning, lyckade (och mindre lyckade..) restuarangbesök, bussåkande, nyfunna greker till vänner, skratt i mängder och en massa, massa, mer. 
Självklart har kameran min fått hänga med på alla dessa äventyr, så stay tuned på bloggen; jag tänkte nämligen lägga upp många av bilderna inom (hör och häpna) de närmaste dagarna!