SNEAKPEAK





 modell Cayutrustning Canon EOS 60D + Canon EF 75-300 f/4.5-5.6 IS USM

 Dessa två bilder skvallrar om vad jag har haft för mig i helgen. Rebecca har tjatat ett rätt bra tag nu om att hon ville få till en fotografering på henne och hennes Cay. Toppen tänkte jag, och slog två flugor i en smäll då jag samtidigt kunde ta dem bilder till fotouppgiften jag nyss fått från skolan. Det är en intervju som ska göras och till den ska det självklart vara lite fina bilder till. Så här kommer ett litet smakprov, resten kommer så småningom! 

 

FRÖKEN NYBERG

 
 modell Stephanie Nyberg, utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II 
 
Tänkte ge lite cudos till Stephanie som är den som har gjort designen till denna blogg! Så duktig är hon, thank you my dear! För dem som undrar är hon också en hejjare på att fotografera, så ni får mer än gärna besöka hennes blogg http://nnybergs.blogg.se
 
 

TESKEDSGUMMOR

 
 
 modell Stephanie Nyberg, Louise Perman & Sofia Berg, utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II
          & Photoshop CS6 

Fredag, äntligen! Får se vad helgen har att erbjuda. Så länge bjuder jag på två små teskedsgummor! Det är enklare än vad man tror att knåpa ihop bilder som dessa i CS, och det kan faktiskt bli riktigt söta små montage! 
 

BORN AND RAISED

 


modell Jocke Björnfalk & Percy Nygren, utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II
 
"Cause one of these days I'll be born and raised
And it's such a waste to grow up lonely"
 
Med John Mayers Born and Raised rullandes på min vinylspelare, satt jag igår kväll och pillade med denna bilden som föreställer min kära bror och morfar. Uttråkad som jag var började jag leka med alla dem filter som finns i CS6, och jag fastnade för detta. Ett tips till alla photoshopare där ute är att testa diverse filter när inpirationen tryter, för plötsligt kan man hitta en fullpoängare som blir perfekt för just din bild. 

 EDIT! Om ni kollar från era mobiler, zooma gärna in lite på bilden för att bättre se effekten! 

FÄRGLÖS OCH INTE FULLT FRISK

 
 


 
modell Linn Söderholm och hennes Levi's shorts, utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II

Idag fick bilderna spegla dagens känsla; lite färglöst och deppigt. Jag ligger nämligen däckad i feber och en dunder förkylning... Väldigt party, i know. Dator, alvedon och nässpray har därför fått vara mina bundsförvanter för dagen, som har varit allt annat än händelserik. Den goda nyheten är att jag äntligen har tid för att blogga, vilket som ni märker inte händer särskillt ofta. Det är lyckligtvis något som man även kan sysselsätta sig med i febrigt tillstånd. 
 

ÅT HELVETE MED DR. MARTENS

 
modell Louise Perman, utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II