HOPP ÄR EN ILLUSION, FALLA ÄR EN TRADITION

 
    modell Sarah Ivarsson, utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II
 
Fina bilder på en fin flicka!
 

ROCKENROLL, BLÅA ÖGON



modell Stephanie Nyberg, utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II


ADD SOME NOISE


modell Gabriella Älgne utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II 
 
 
 

FATTIG BONDDRÄNG

 
modell Louise Perman, utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II 

Fick lite emil-i-lönneberga känsla av dessa bilderna. Hatten och brallorna är nog de bidragande orsakerna, och visst är de fräsiga? Den där Louise har lite stil, trots allt... 
 

FÖRBI THE POINT OF NO RETURN

 
 
 modell Stephanie Nyberg, utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II 

Med Krunegård & Dylan i bakgrunden har jag suttit och begrundat, rensat, och redigerat alla dem bilder jag tog från både onsdagens och torsdagens fotograferingar. Tack alla som stod ut att ha en kamera i ansiktet dagen lång! 
Vi höll, båda dagarna, till vid ett ödsligt hur här i Onsala, och jag slår vad om att jag kommer återvända dit inför framtida fotograferingar. Bilder från dagarna kommer att dyka upp lite pö om pö, i lite olika tappningar. Jag hoppas att ni kommer att gilla dem! 
Vad händer annars då? Skolan börjar imorgon; början på slutet. Sista året nu och jag är faktiskt lite taggad på vad den kommande hösten har att erbjuda.
Jag vill även tacka dem som var med och firade min 18 års dag i fredags och gjorde den till den bästa tänkbara dagen. Vad skulle jag gjort utan er? 

 

MYNDIGHETSFÖRKLARAD

 
 
Jajamen, då var det nästa pinglas tur att fylla 18. Vill än en gång gratta Louise på sin stora dag, och lägga upp en av de få bilderna jag har på henne. Hon klagar nämligen på att hon aldrig nämns i denna blogg, så får väl vara en bra kompis och uppfylla hennes önskan på hennes stora dag. HA DEN ÄRAN! 

Nåväl, vad händer annars? Jo, en spontan Danmarks-trip blev av i torsdags med päronen och sedan vankades det jobb, och olyckligtvis, en maginfluensa. Inte det festligaste man kan vara med om, om jag säger så. Men nu är jag i varje fall uppe på benen igen, tack o lov. Vad veckan har att erbjuda återstår att se!