barbeque 2.0

 
 
 
 
 
 
 
utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II
 
Då kör vi, france - part 2! Grillning, dricka och härligt häng stod på schemat inprincip varje kväll och det var banne mig lika mysigt och gott hela veckan lång. Det behövs liksom inte så mycket mer för att göra denna tösen nöjd med semestern, om maten är god och det inte blåser storm är det mer än nog. 
 
 
 

sainte maxime

 
 
 
 
 
 
 
 
  utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II

Slänger in de första av en lång radda bilder som jag tog från förra veckans Frankrikeresa! Rivieran levererade väder som fick en att smälta bort, mat som fick en att nå himlen och oklanderligt sällskap. Har däremot fotat lite mindre än vanligt, men lite bilder ska jag kunna bjuda på! Dessa är tagna i en liten fransk by utanför den vi bodde i, så otroligt gemytligt och mysigt. Där strosade vi runt i staden, besökte en kyrkogård och gick in i den tillhörande kyrkan. 
 

göteborgs finest

 
   utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 II
 
 Medan jag går igenom alla de bilder från förra veckans Frankrike resa får ni hålla till godo med dessa, en aning ofokuserade och flummiga bilder. Vasaparken uppfyllde minst sagt dens syfte den där kvällen för några veckor sedan. Tillsammans med ett oklanderligt sällskap satt jag och sög in allt vad Göteborg kan erbjuda en varm afton i juni, med andra ord, bara en massa kärlek. 
 
 
 

mormor & maja

 
modeller  Världens finaste mormor & lilla maja utrustning Canon EOS 60D + Canon EF-S 17-85 f/4.0-5.6 IS USM
 

falun.

 
      utrustning Canon EOS 60D + Canon EF-S 17-85 f/4.0-5.6 IS USM
 
I helgen tog jag mitt pick och pack och åkte uppåt till Falun där det vankades dop och släktkalas. Bland folkdräkter, rödmålade små hus och underbara små ungar stortrivdes jag som Edward Bloom på en ölprovning. Så skönt att få komma hemifrån och andas, lämna vardagen för en stund. Det är något med Falun, något lugn som inte finns hemma. Så härligt och så himla, himla välbehövligt.